Girls_Generation_World_Tour_in_Seoul-Pro

 

Suomeksi: SNSD:n ensimmäinen maailmankiertue on tulossa!

Kiertue alkaa Soulista, Etelä-Koreasta, jossa pidetään kaksi konserttia: kesäkuun 8. ja 9. päivä. Tämän lisäksi käydään mm. Bangkokissa, Manilassa, Hongkongissa, Bostonissa ja New York Cityssä.

Meitä suomalaisia kiinnostaa kuitenkin lähinnä Euroopassa järjestettävät konsertit. Ja ne ovat... *dramaattista musiikkia*

 

Lontoossa ja Pariisissa!

Itse olisin toivonut heidän tulevan myös Berliiniin, mutta ollaan nyt kiitollisia näistäkin. Vähän kateeksi käy yhdysvaltalaisia, siellä kun käydään peräti kuudessa paikassa. Aasian suhteen tosin en ollut yllättynyt. Toinen Japanin-kiertuehan päättyi vasta, joten oletettavasti ei edes Tokiossa konserttia järjestettäisi - ja niinhän se sitten olikin.

Joka tapauksessa, meille suomalaisille helpoin tapa kiertuepaketin ostamiseen on SMTOWN Travel (vaatii kirjautumisen). Liput tulevat myyntiin toukokuun yhdeksäntenä, eli ylihuomenna, kahdeksalta illalla Korean aikaa (Suomen aikaa klo 14). Laittakaapa kalentereihinne merkintä, liput myydään varmasti pian loppuun ;)

Vähän kyllä tuntuu että tästä on tullut pelkkä uutisblogi, mutta minkäs teet...

---

Muita uutisia:

Hyoyeonilla on oletettavasti nykyään instagram-tili: watasiwahyo (SM entertainment ei ainakaan ole varmistanut tilin aitoutta, tosin jos taeyeon_ss seuraa häntä, kyseessä on melkeinpä pakko olla aito. Itse en voi sitä tarkistaa, sillä minulla ei ole instagramia)

Hyoyeonilla myös huhutaan olevan poikaystävä. Tätäkään ei ole varmistettu ihan virallisesti (se "SM entertainmentin kommentti" vaikuttaa feikiltä... Miksi yhtiö sanoisi että Hyoyeon on löytänyt miehen joka rakastaa tätä hänen (Hyoyeon) ulkonäöstään huolimatta? Ei siis virallista tietoa tästäkään). Kuitenkin Hyoyeonin tuttava antoi facebookissa ymmärtää Hyoyeonin olevan suhteessa. Joka tapauksessa niin kauan kun he ovat onnellisia, kaikki on hyvin, vai mitä? ^^