EIN%C3%84IN-normal.jpg

Kyseinen henkilö siis ihmettelee, miksei SNSD ole jo hajonnut. Hänen mielestään SNSD:n jäsenistä on tullut jo vanhoja ja ryppyisiä, heidän musiikkinsa on muuttunut kakaksi ja että SNSD:n pitäisi jo jäädä eläkkeelle, varsinkin kun SM debyteeraa uusia idoleita joka vuosi. Hän myös toteaa, että jos EXO puettaisiin naisiksi, he voisivat hyvin äkkiä korvata SNSD:n.

Voi hyvä Luoja varjele minua näiltä fanisotien aloittajilta!

Se, onko SNSD:n musiikki nykyisin huonoa, on mielipideasia. Kumma kyllä se kakka myy. Ryppyjä en ole vielä SNSD:n tytöillä nähnyt ja jos niitä ennen aikojaan tulee, botox on keksitty (ei, SNSD, älkää tehkö sitä, jooko?). SNSD myy, joten totta kai SM Entertainment lypsää kaiken minkä saa, silloin kun se vielä myy. Osat voivat vaihtua, SNSD voi kokea T-aran kohtalon, tai sitten ei. Joka tapauksessa SNSD esiintyy vielä ihan kohtalaisella innolla, huolimatta Taeyeonin ja Yoonan henkisestä tilasta (koettakaa jaksaa tytöt, pysykää kaikki terveinä) ja niin kauan kun intoa riittää, on mahdollisuuksia. Tietenkään pelkällä innolla ei pitkälle pötkitä, mutta yleisö ei ole tyhmä. Mikäli bändi ei ole täysillä mukana, yleisö huomaa sen, eikä yleensä suhtaudu moiseen positiivisesti, vaan äänestää jaloillaan.

Kyseinen henkilö yrittää selvästi aloittaa fanisotaa. Hän on U-KISSin fani ja tuo myös esille sen, kuinka hänen mielestään U-KISSillä on parempaa musiikkia ja kuinka sen jäsenet ovat paremman näköisiä. Juu, totta kai saat olla sitä mieltä! Olisi aika kamalaa jos kellään ei saisi olla enää mielipiteitä... Kunnioitan sitä mitä sanoit.

Paitsi etten voi muuta kuin nauraa. Miksi arvoisa Allkpopin foorumin jäsen vertaa keskenään tyttö- ja poikayhtyettä? Okei, sen kun vertaa, mutta ainakaan levymyynnissä U-KISS ei voi edes haastaa SNSD:tä. Siinä missä SNSD:n levymyynti lasketaan sadoissa tuhansissa yhden julkaisun kohdalla, U-KISS ei ole myynyt kuin parhaimmillaan kymmeniä tuhansia. Käyttämäni taulukko oli tosin epätäydellinen, joten voin olla väärässä. TOKI hyvin myyvä yhtye ei automaattisesti ole aina laadukas, mutta se onkin taas mielipidekysymys, samoin kuin se, kumman yhtyeen jäsenet näyttävät paremmilta.

Ilmainen vinkki kaikille, älkää käyttäytykö lapsellisesti ja kunnioittakaa toisia fandomeita. Toisten dissaaminen ei tee teistä tai teidän idoleistanne parempia, vaan saa teidät sen sijaan näyttämään naurettavalta. Fanisotien aloittaminen rasittaa myös teidän idoleitanne.

P.S. Minulla ei vieläkään ole mitään U-KISSiä vastaan, vaikken ole kuullut yhtäkään heidän biiseistään. Rauhaa.