y%C3%A4k_fanisodat-normal.jpg

Kuoleman toivominen kenellekään on todella alhaista, anteeksiantamatonta, ilkeää ja epäkohteliasta. Tämä kuvakaappaus on siis tumblr-blogista http://about-snsd.tumblr.com/ jossa nyt on viimeaikoina ollut oikea fanisotien myrsky. Tällä hetkellä osapuolina ovat sooyoungsterit ja...  muut (yoonaddictit eivät viime päivinä ole olleet kovin aktiivisia sodassa, toisin kuin aiemmin).

Jumalauta! Kukaan näistä ihmisistä ei varmaankaan tunne Sooyoungia henkilökohtaisesti, vaan kaikki perustuu olettamuksiin. Minulle kaikki SNSD:n jäsenet ovat yhtä arvokkaita ja ihania, mutta eivät tietenkään virheettömiä jumalattaria. Jokaisella on oma paikkansa. Yoona on SNSD:n kasvot ja sellaisena hän pysyy. Taeyeon on ykkösvokalisti ja sellaisena hän pysyy. Hyoyeon on ykköstanssija ja sellaisena hän pysyy. Muidenkin paikat pysynevät melko samana, ellei joku heistä halvaannu tai menetä äänihuuliaan tai saa syövyttävää happoa kasvoilleen. Se on totuus ja se ei tule muuttumaan.

Sooyoung on kaunis. Yoonakin on kaunis. He kaikki ovat kauniita. Tietysti joku olla sitä mieltä, että joku on toisia kauniimpi, jne. Joku voi olla sitä mieltä, että joku jäsenistä on rumin noita-akka ikinä! Ne ovat mielipiteitä, eivät ehdottomia totuuksia. Kieltämättä nykyinen järjestelykin perustuu mielipiteisiin ja olettamuksiin siitä, mikä olisi paras (ja myyvin) järjestys. Jos SNSD olisi suomalainen yhtye, järjestys voisi olla täysin toinen. Fanien mielipiteet eivät kuitenkaan suuresti vaikuta SM Entertainmentin päätöksiin, elleivät vaatimukset ole erityisen äänekkäitä ja julkisuuskuva romahtaisi ellei faneja kuunneltaisi. Nyt näin ei ole.

Joka tapauksessa on ookoo olla pitämättä jostain jäsenestä, tai se, että pitää jostakusta muita enemmän. Nyt vain ollaan siinä tilanteessa, että tietty (tai tietyt) sooyoungster(it) spämmäävät rakkausviestejään (mikä oli ensin ihan ok, mukavampaahan se on nähdä positiivisia kuin negatiivisia viestejä, mutta sitten se lähti lapasesta) ja anti-sooyoungsterit vastaavat tuleen haukkumalla Sooyoungia ja kaikkia sooyoungstereita.

Sunbae suuttuu ja sanoo: NYT VATTU LOPPUU. Ei tuota jaksa enää kukaan! Miettikää, mitä teidän idolinne sanoisi, kun näkisi teidän käyttäytyvän noin.

Unnie tulee pian Uncle Dolanin kanssa vierailulle ja käyttelee vähän kirvestä, niin johan rauhoittuu meininki. Oppikaa käyttäytymään ja tulkaa vasta sitten internettiin takaisin.

image-normal.jpg