Joo, olen nyt palannut tasan kuukauden mittaiselta tauoltani. Onneksi minulla nyt vihdoin on jotain muutakin kirjoitettavaa kuin kakaroiden tappelut hiekkalaatikolla fanien ja antifanien väittelyt internetissä.

528855509ffb11e2a57122000a1fbe0e_7-norma

1. Taeyeonilla on nykyään tili instagramissa. Menkäähän sanomaan kiltisti päivää, älkääkä sitten menkö vaatimaan häneltä kuvaa jonkun tietyn jäsenen kanssa, onko asia selvä? Olkaa kiitollisia siitä mitä saatte ja kunnioittakaa hänen valintojaan. Taengstagram löytyy täältä 

beep-beep-8-normal.jpg

2. Beep Beepin musiikkivideo on julkaistu. Virallinen löytyy universalmusicjapanin YouTube-sivulta, joskin valitettavasti kyseessä on vain puolentoista minuutin preview. Joudun myös surukseni ilmoittamaan, etten usko kokonaisen musiikkivideon päätyvän koskaan millekään viralliselle YouTube-sivulle (toisaalta, kuka tietää? Wonderfulgenerationissa arvailtiin sen julkaistavan muutaman viikon päästä - voin kirjoittaa erillisen artikkelin tähän liittyen). Fanit voivat sitä tosin laittomasti ladata omille sivuilleen, kunhan ovat ensin hankkineet singlen, jolta se löytyy. Ja se single on tietysti

snsd-2nd-japanese-album-regular-edition-

3. LOVE & GIRLS!

Eli suomeksi SNSD:n - anteeksi - Shoujo Jidain seitsemäs japaninkielinen sinkku. Levy julkaistaan näillä näkymin 29. toukokuuta, joten kipin kapin tilaamaan!

Rakkaat lukijani tuskin voivat välttyä assosiaatioilta ryhmän toiseen japaninkieliseen albumiin, GIRLS & PEACEen ja siksipä tuon kuvan tähän laitoin. Varmasti kyseessä onkin kädenojennus siihen suuntaan, katsotaanpa millainen konsepti singlellä tulee olemaan. Tapasivatko lentoemo-soshimme jonkun rikkaan ja vaikutusvaltaisen liikemiehen matkallaan maailman ympäri ja kärvistelevät nyt lemmentuskissa? Kuka tietää.

Minä itse henkilökohtaisesti (anteeksi kaikki äidinkielenopettajani) olen erityisen kiinnostunut kuitenkin singlen b-puolesta, joka on nimeltään Lingua Franca. Johtunee varmaan nimestä, mutta ainakin se kuulostaa hauskalta. En tosin tarvitse edes sukuni noitavoimia (hih) ennustaakseni, mikä tämä SNSD:n lingua franca oikein on.

Kyllä tekin sen tiedätte.

Sehän on tietysti se kaikkein suurin, eli rakkaus.

--

Se siitä kuitenkin tältä erää. Myöhemmin puhelen tarkemmin Beep Beepistä ja päivittelen tietoa LOVE & GIRLSin suhteen.

Annyeonghi gyeseyo, hei hei! ^^