tts-normal.jpg

 http://snsdkorean.com/2013/02/14/taetiseo-wins-two-awards-at-gaon-chart-k-pop-awards/#more-63565

Onnea Girls' Generation-TTS:lle tuplavoitosta! Tässähän on nyt hyvä tekosyy artikkelille ;3

Girls' Generation-TTS (koreaksi 소녀시대-태티서; Sonyuh shidae-TaeTiSeo) perustettiin keväällä 2012 SM Enterteinmentin toimesta. Kyseessä on SNSD:n alaryhmä, jossa ovat Taeyeon, Tiffany ja Seohyun - ryhmän nimi TTS/TaeTiSeo tulee jäsenten nimistä. Ryhmän EP:n nimikappaleen musiikkivideo, Twinkle julkaistiin 30. huhtikuuta. EP:n konsepti oli värikäs ja musiikkityyli oli retrohenkistä. Huomattavaa on myös se, että TTS on nimenomaan lauluyhtye, ei tanssiyhtye.

Ryhmä otettiin vastaan melko hyvin.Levyä myytiin pelkästään Etelä-Koreassa 140 000 kappaletta ja ulkomailla yhteensä 28 000 kappaletta. Kuitenkin ryhmä herätti myös vastustusta SONEjen keskuudessa, yleisin vasta-argumentti oli "SNSD on 9". Myönnän itsekin pohtineeni alaryhmän pointtia, vaikka pidinkin ryhmän kappaleista. Totuus on kuitenkin se, että oletettavasti SM Entertainment pyrki vain markkinoimaan SNSD:tä silloinkin, kun muut jäsenet ovat kiireisiä muiden aktiviteettien takia. Lisäksi: http://snsdetails.tumblr.com/post/23686463242/looks-like-sm-wanted-sones-to-know-that-the-power (Ovelaa, en ollutkaan huomannut tuota aiemmin!) SM Entertainment on lisäksi epäsuorasti maininnut muidenkin alaryhmien muodostamisen olevan mahdollista.

Älkääkä unohtako, ettei kyseessä ole SNSD:n ensimmäinen alaryhmä! Jo vuonna 2008 Jessica, Tiffany ja Seohyun levyttivät singlet Oppa nappa ja Mabinogi (It's Fantastic!). Luonnollisesti molemmat alaryhmät ovat olleet laulupainoitteisia. Fanit ovat haikailleet tanssiryhmää, mutta eittämättä olisi paljon haastavampaa tanssiryhmälle julkaista hyvin myyvä levy, jos tanssi kerran on pääasia.